Menu

Aan- en verkoop

“Begeleiding door Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken levert meer op”

 

Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van bedrijven (zowel vastgoed als ook “going concern”) en gronden.

Hoofdzakelijk in de glastuinbouw en aanverwante sectoren zoals boomkwekerij, tuincentra, etc. Ook de verkoop aan overheid, bouwbedrijven en projectontwikkelaars bij bestemmingsplanwijziging, waaronder “minnelijke onteigening” maakt een groot deel uit van onze werkzaamheden.

 

“Zaken die vast zitten weer in beweging krijgen, partijen vinden die u zelf niet in beeld heeft als kandidaat-koper/verkoper, van praten naar concrete transacties”

  

De dienstverlening vindt vaak plaats buiten alle publiciteit, zeker bij advisering bij aankoop. Als er juist wel openbaarheid gewenst is, bijvoorbeeld bij sommige verkooptrajecten, heeft Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken ook mogelijkheden om met de benodigde PR het juiste koperspubliek te bereiken.

 

Maakt u plannen voor aan- of verkoop of zit u al in een dergelijk traject? Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken helpt:

  • om alle belangen goed tegen elkaar af te wegen
  • bij het analyseren van de risico’s en kansen waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen
  • doortastend en creatief onderhandelen, gericht op een goed resultaat voor u

De gevolgen bij aan- en verkoop van bedrijven/gronden zijn zowel persoonlijk als zakelijk enorm groot en daarom is het een  “must” dat de makelaar/adviseur van Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken met zijn kennis en vaardigheden in dergelijke processen naast u staat en samen optrekt.

 

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

   

Neem contact met ons op:

T: (010) 521 76 66  
E: makelaar@vellekoop.nl